Apps per ajudar-te a cuidar de les teves dents

apps cuidar dientes

Apps per ajudar-te a cuidar de les teves dents

apps cuidar dientes

Si passes el dia enganxat al teu telèfon mòbil, no el deixis quan arribi l’hora de raspallar-te les dents. Hi ha apps que, si bé no et faran sentir que has fet un grau superior higiene bucodental, sí t’ajudaran en diverses necessitats dentals. Te les expliquem a continuació:

Per a dents més sanes

Dental Care HD a itunes.com: Aquesta aplicació brinda informació general sobre la cura bucal, inclosa informació sobre ús de fil dental, blanquejament, nutrició per a dents sanes i problemes dentals. També ofereix una guia que li permet saber quan visitar el dentista.

Phillips Zoom a itunes.com: Dedicada al blanquejament, aquesta aplicació et permet veure els possibles resultats dels procediments disponibles. Simplement pren una foto de tu mateix somrient i l’aplicació ho processarà i blanquejarà les dents. Fins i tots pot compartir la foto a través de Facebook, Twitter o correu electrònic.

Brush DJ a Brushdj.com: Si tens problemes per raspallar-te durant els dos minuts recomanats, prova aquesta aplicació. Reprodueix música de la biblioteca en el teu telèfon i actua com un temporitzador per assegurar-se que et raspallis prou. Millor encara, pot programar recordatoris diaris de raspallat, ús de fil dental i esbandida bucal, així com un recordatori a llarg termini per a la teva propera visita al dentista.

Per als dentistes que marquen tendència

Si ets dentista, existeixen aplicacions per a telèfons intel·ligents dissenyades per ajudar als teus pacients i practicar. També és una bona forma d’aprendre i mantenir-te al dia amb la tecnologia utilitzada pels teus pacients. Aquí hi ha un parell d’útils per verificar:

Odontologia IQ a  itunes.com: El podràs mantenir al dia amb les últimes notícies i productes gràcies a aquesta aplicació. Proporciona diferents opcions per classificar notícies i vídeos i presenta informació en un format de fàcil accés.

Les genives sanes i un somriure més blanc estan disponibles a l’abast de la teva mà quan aprofites aquestes útils aplicacions mòbils. Mai ha estat més fàcil mantenir-se al dia amb el raspallat i les cites dentals, així com assegurar-se de fer-ho correctament.

Les apps d’avui dia et podran ajudar en aquests tipus d’assumptes de la vida diària.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *